Ring til os på: 57 61 44 44

 

Benløse Klinik for Fysioterapi er en lille klinik bestående af 3 fysioterapeuter og en sekretær.

 

Thomas Hedegaard

Udd. Fra Næstved Ergo/fysioterapeutskole feb. 2003, Benløse Klink for Fysioterpi april 2003

Efteruddannelse:  Whiplash. McKenzie (MDT), Skulderkursus (diagnosticering og Behandling), mobilisering og manipulation på Correction academy cervical columna, lumbal columna, bækkenled og fodled. Medicinsk Akupunktur, Ultralydsscanning gennem danske fysioterapeuter.

Interesseområder: Skulder, nakke, lænd og hofte problematikker, er hvor mit speciale ligger og har stor erfaring med, derud over har jeg uddannet mig i ultralydsscanning, som også er et fantastisk værktøj, til at stille den rigtige diagnose og derved også kunne give den rette behandling. Ved første konsulation ligger vi i fællesskab en behandlingsplan, tilpasset din situation og du skal forvente en hurtig lindring af dine symptomer. Jeg har på klinikken skulderhold og ryghold.

 

Sonja Sandø

Uddannet fra Fysioterapeutskolen i Næstved 2014.

Efteruddannelse: Klinisk anvendelse af akupunktur i praksis. Mulligan Konceptet(A,B & C), smertefrie mobiliseringsteknikker. Muskuloskeletal Fysioterapi, dynamisk stabilitet omkring skulder. Studerer til Osteopat på Metropol i København.

Interesseområder:Nakke, skulder, hofte, knæ og ankelproblematikker. Interesserer mig meget for træning af hofte og knæ. Udover individuelle behandlinger, står jeg også for ryghold, nakkehold og bassinhold. Jeg forventer at mine klienter selv tager ansvar og deltager aktivt i behandlingsforløbet

 

Johanne Pryds

Uddannet fra Esbjerg Fysioterapi skole 2016. Har efterfølgende arbejdet på klinik i Viby Sjælland. Har praktiseret i Benløse fysioterapi siden 1. Sep. 2016

Efteruddannelse: Kinesiotape (K1), Dry needlings/akupunktur, Løbestilsanalyse og pt. osteopat-studerende på Metropol i København.

Interesseområder: Stress og muskulære smerteproblematikker, Knæ – ankelproblemer, nakke og rygproblematikker. Er desuden personlig træner i Fitness World i Slagelse.

 

Vi behandler alle typer for skader og problematikker i kroppen

Vi er specialiseret i ryg og nakke problematikker og har stor erfaring indenfor generelle skadesbehandling af led og ledbåndsskader f.eks. af skulder / albue / ankel / knæ og hofteled samt bløddelsbehandling. Der ud over har vi meget stor erfaring inden for børnefysioterapi.

Hos os behandler vi ud fra et helhedsprincip – et problem et sted i kroppen, kan have sin årsag et andet sted i kroppen.
Vi tilstræber altid, at behandlingen foregår som et samarbejde mellem fysioterapeut og patient. Det gør vi ud fra devisen om, at patienten skal være aktivt deltagende i egen helbredelse, for derigennem at opnå det bedste resultat.

Vi har et godt samarbejde med de lokale læger og andet sundhedspersonale.

Vi har gode adgangsforhold for kørestole, samt liftsystem til svært handicappet.


 

Benløse Fysioterapi
Jeppe Åkjærsvej 2
4100 Ringsted
Tlf: 57 61 44 44
Mail: fysklinik@adr.dk