Ring til os på: 57 61 44 44

Funktionstræning:

Dette hold vil være med til at vedligeholde men også forbedring evt. funktionsnedsættelser som følge af enten sygdom eller en skade. Så går du med gener i ryg, hofte, knæ eller døjer med balance-problematikker, vil dette hold måske være noget for dig. Gennem forskellige funktionelle øvelser, arbejdes der med at styrke kroppens muskulatur, balance og stabilitet.  

 

Bassinhold:

Hvis du har smerter og er påvirket i sådan grad, at almen træning er besværligt, kan vores bassintræning være relevant for dig. Bassintræningen foregår på mindre hold, dog tilpasses den enkeltes behov og funktionsniveau. Vi arbejder med styrke, koordination og balance. Kom og prøv den opdrift som vandet giver, i vores 35 graders varme bassin.

 

Nakkehold:

Hovedpine og nakkesmerter er hyppigt relateret til ubalance og fejlstillinger i nakke og skuldre. På holdet træner vi for at genoprette muskelbalancen, med henblik på at skabe en varig lindring eller fjernelse af hovedpine og nakkesmerter.

 

Ryghold:

Ryg gener/smerter kan de fleste tilfælde trænes væk, ved et målrettet genoptræningsforløb på ryghold, som her på klinikken består af små hold på 2-5 personer. Der arbejdes med styrke, koordination og bevægelighed af muskler og led omkring ryggen.

 

Skulderhold:

Smerter og ubehag i nakke/skulderåg, skyldes ofte en dysfunktion i muskulaturen, dvs. at musklerne ikke samarbejder korrekt, når armen skal bruges.Træningen består af stabilitet og styrkeøvelser for rotatorcuffen og den omkring liggende muskulatur for skulderen, så muskelsynergien bliver genoprettet.

 

Afspændingshold:

Der arbejdes med øvelser som giver hjernen tid til at sende signaler til musklerne, så de kan restituere og genvinde styrke. Din sundhed, dit velvære og kropsbevidsthed forbedres. Formålet med holdet er at gøre dig i stand til at lytte til egen krop, blive stærk og velfungerende i den travle hverdagen.

 

 Kontakt klinikken for mere information omkring dage og tidspunkt.

Benløse Fysioterapi
Jeppe Åkjærsvej 2
4100 Ringsted
Tlf: 57 61 44 44
Mail: fysklinik@adr.dk